SharePoint Demo

WSS logo

Regisztrált felhasználóknak: Belépés a SharePoint WSS Demo-ba!


A SharePoint WSS Demo használata ingyenes, de regisztráció szükséges. Kérjük, regisztráció előtt olvassa el az alábbi pár gondolatot!

A SharePoint WSS Demo oldal egy Extranet megoldás. Ez azt jelenti, hogy Ön az InterWeb Solution Kft. intranetét úgy éri el az Interneten keresztül, hogy annak egyes részei az Ön számára láthatatlanok lesznek, egy részüket olvashatja, és egy kis részt biztosítunk arra is, hogy Ön korlátozott módon kipróbálja a rendszer működését.

Amennyiben máshogy nem állapodott meg a munkatársunkkal, úgy a kipróbálási lehetőséget a regisztráció megtörténtéről szóló visszaigazolástól számított 1 hónapig biztosítjuk. A feltöltött adatokat, fájlokat amennyiben munkatársaink úgy ítélik meg, bármikor indoklás nélkül törölhetik!

Regisztráció nélkül: Belépés a SharePoint MOSS Standard demo-oldalra.

(Azonosító: spdemo, Jelszó: csakolvasas)

A SharePoint MOSS Standard Demo oldal az InterWeb Solution által készített demoportál. A felügyeletét partnercégünk látja el. Ezen a felületen - csak olvasási joggal -  lehetősége van megtekinteni néhány vállalati megoldást.

Reméljük a SharePoint Demo oldalak, annak lehetőségei elnyerik tetszését, és hamarosan Önt is Ügyfeleink között köszönthetjük!

Az InterWeb Solution nevében kellemes időtöltést kívánok!

Győrfi Krisztina
ügyvezető