Extranet

Hatékonyabb ügyfél-kommunikáció - Extranet

Az Extranet egy olyan intranet, melyet nem csak a vállalat munkatársai, hanem partnerei, ügyfelei is elérhetnek korlátozott módon, jogosultságtól függően. Az InterWeb Solution demo portál egy Extranet, hisz Ön azonosító és jelszó birtokában beléphet az Interweb Solution intranetére, ahol egy adott területen lehetősége van megtekinteni működés közben a SharePoint alaprendszert.

Az Extranet kiépítését kifejezetten ajánljuk, ha Ön az alábbiakat szeretné megvalósítani:

  • Ügyfelei, Partnerei számára szeretne egy védett helyet, ahol kommunikálhat, és ennek visszakereshetőnek kell lennie. (Projekttevékenység)
  • Ügyfelei/Partnerei számára szeretne bizalmas információkat elhelyezni (Például ha Ön egy iskolát vezet, a tanulók érdemjegyeit elhelyezheti az Extraneten úgy, hogy ahhoz csak a tanuló vagy a szülő fér hozzá - Ezt nevezzük E-naplónak.)
  • Olyan információkat, adatokat szeretne közzétenni, melyet a világhálón a széles közönség számára nem szívesen publikálna. (Kiemelt ügyfelek árlistája)
  • Ha szeretne közösséget formálni az Extranet látogatóiból. (Szülők oldala egy óvoda Extranetén. Tartalma lehet pl. fórum, gyerekneveléssel kapcsolatos linkgyűjtemény, csoportképek, eseménynaptár, iskolába íratási információk, stb.)