Kis- és középvállalatok igényeire

Akár ingyenes intranet szoftver, kedvező bevezetési lehetőségek

  • Tudta, hogy a Windows SharePoint Service 3.0 szolgáltatást ingyenesen igénybe veheti minden olyan vállalat, ahol rendelkeznek legalább Windows Server 2003-mal?
  • Tudta, hogy ma már van lehetőség kedvező feltételekkel távoli elérésű SharePoint szolgáltatás igénybevételére?
  • Gondolta volna, hogy ez a rendszer akár pár nap alatt professzionális színvonalú intranetet biztosíthat Önnek?

Egyszerű szerkeszthetőség, teljes Microsoft Office integráltság

  • A SharePoint alapú intranet használata egyszerű! Néhány órás gyakorlás után Ön is magabiztosan módosíthatja, bővítheti akár a szerkezeti elemeket is.
  • A Microsoft Office család tagjaként központi eleme lehet az irodának. Összekapcsolódik az Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access alkalmazásokkal.

Ön mire használná az intranetet? Tekintse át ötleteinket!

Nem csak a Nagyvállalatok kiváltsága az olcsó és hatékony informatikai fejlesztés!

A hatékonyabb informatika egyben hatékonyabb ügyvitelt, marketinget, kereskedelmi tevékenységet, kommunikációt, erőforrás-gazdálkodást jelent. Általában a feladatokat széles skálán támogató szoftverek beruházási költsége magas, és nem is igazán illeszthető a kis- és középvállalkozások egyedi igényeihez.

Ez a SharePoint rendszerre nem igaz! A rendszer skálázhatósága,  és az alacsony indulási és fenntartási költségek miatt kifejezetten erősen segítheti a kisebb vállalatok munkáját is! Tájékozódjon a skálázhatóságról, a szerver bérlési lehetőségekről, az Extranet előnyeiről!