Szolgáltatásaink

Tanácsadás

A vállalatok legtöbb intranetes igénye a cég méretétől függetlenül, fejlesztés nélkül megoldható SharePoint-tal. Az egyedi kommunikációs metódusok, saját belső folyamatok viszont minden bevezetést egyedivé tesznek, az intranet a vállalat sajátosságaihoz idomul.  A bevezetési tanácsadás a rendszernek azt a testreszabását, paraméterezését jelenti, amitől a különálló szolgáltatásokat a vállalat igényeire szabott üzleti, kommunikációs és egyéb megoldásokká alakítjuk.

Tovább

Projektvezetés

Ha az igények túlmutatnak a SharePoint testreszabási lehetőségein

Ha az igények elérik azt a szintet, hogy ténylegesen fejlesztőre van szükség, nem egy komplett rendszert kell lefejleszteni, hanem apró részfolyamatokat, melyeket a tanácsadó már specifikált. Amennyiben a fejlesztés volumene jóval meghaladja a SharePoint keretrendszer lehetőségeit, el kell gondolkozni azon, hogy vajon ténylegesen arra akarjuk-e használni a SharePointot, amire az való. Mivel lehetőség van a SharePoint rendszer más rendszerekkel való összeépítésére, egy-egy feladatnál mi inkább ezt a lehetőséget javasoljuk!

Tovább

Oktatás

Az oktatási szolgáltatásunkkal szeretnénk biztosítani, hogy a bevezetett intranet rendszerek a mindennapokban is megfelelően működjenek. Minél otthonosabban mozognak a munkatársak a SharePoint rendszerben, annál jobban kihasználják annak lehetőségeit, így hatékonyabban végzik el feladataikat is.

Tovább

Rendszeradminisztrátor közvetítés és audit

Ön mit vár a rendszergazdáktól?

Szerintünk egy jó rendszerüzemeltető nem csak jó szakember, de törődik a felhasználókkal is. Törődik a gépek állapotával, intézkedéseket tesz az esetleges hibák megelőzése érdekében. Dokumentálja az eseményeket, hogy utólag minden egyértelmű legyen a laikus számára is. Úgy próbálja meg áthidalni a problémákat, hogy ebből a felhasználók a lehető legkevesebbet vegyék észre. Képzi magát és tanácsaival segíti a munkatársak mindennapi feladatait.

Tovább

Minőségirányítás

ISO-t egyszerűbben!

Az intranet bevezetése sokszor együtt jár egyfajta folyamat racionalizációval, melyet ha tervezetten alakítunk, szabványosíthatjuk a folyamatainkat. Amennyiben az Ön vállalatának még nincs minősítése, de szeretne bővebben tájékozódni az ezzel járó előnyökről és kötelezettségekről, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tovább