Minőségirányítás

ISO-t egyszerűbben!

Az intranet bevezetése sokszor együtt jár egyfajta folyamat racionalizációval, melyet ha tervezetten alakítunk, szabványosíthatjuk a folyamatainkat. Amennyiben az Ön vállalatának még nincs minősítése, de szeretne bővebben tájékozódni az ezzel járó előnyökről és kötelezettségekről, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Munkatáraink minőségirányításban is több éves tapasztalattal rendelkeznek! Segítünk a felkészülésben, a rendszer kiépítésében, a belső auditok lebonyolításában.

ISO dokumentáció az intraneten

A SharePoint rendszer tökéletesen alkalmas a minőségirányítási dokumentumok elektronikus tárolására, kezelésére. A dokumentumtárak verziókezelési lehetősége révén Ön nem csak az aktuális állapotot, de a régebbi verziókat is megtekintheti. Lehetősége van arra, hogy az egyes munkakörökben dolgozó kollégáknak különböző jogosultsága legyen a dokumentumokon. Így egyesek csak kitölthetnek egy elektronikus nyomtatványt, míg más felhasználó módosíthatja a  rajta lévő kérdéseket.

Az intranet a belső audithoz is ideális munkaterületet kínál, ahol naptárat és feladatlistát vezethet, elhelyezheti a készülő új dokumentumokat, és akár elektronikus jóváhagyási folyamatot is kezdeményezhet.

Az ISO dokumentumok intraneten való elhelyezésének további lehetőségeiről érdeklődjön tanácsadóinknál!

Informatikai belső ellenőrzés

A minőségirányítási rendszernek ki kell térnie az informatikai rendszer használatára, kezelésére. Az ott leírtak ellenőrzése visszatérő, rendszeres feladat. Az éves audit előtt végeztesse el velünk informatikai belső auditját.

A minőségirányításban is: InterWeb Solution - Mi adjuk a hátteret!