Miért külső tanácsadóval?

A legtöbb vállalatnál a belső szándék ellenére is nehéz az intranet bevezetést belső projektként végigvinni, hiszen mindenkinek megvannak a maga feladatai, időbeosztása, amibe nehéz beilleszteni egy ilyen méretű feladatot. A másik fő probléma, hogy a belső munkatárs által koordinált munka esetén a kollégák hajlamosak a feladatok "elodázására", hiszen a külső feladataikat mindig nagyobb prioritással végzik. Így az intranet bevezetési feladat vagy időben nagyon elhúzódik, vagy „érdeklődés hiányában" elsikkad. Ezért a külső projekt mellett szól az az érv, hogy a munkatársak nagyobb intenzitással, koncentráltabban tudnak a feladatra összpontosítani, ha egy szaktanácsadó koordinálja az intranet-bevezetést.

Az InterWeb Solution segít, hogy az intranet bevezetése gyorsan és hatékonyan menjen végbe. Kerüljük ki a buktatókat!

  • A feladat volumenének helyes meghatározásával a skálázható SharePoint megoldások közül a megfelelőt fogja választani. Segítünk a döntésben: saját szerver vagy bérelt szerver.
  • Ön nem fizet horribilis fejlesztési díjakat, és nem kap más által tovább nem fejleszthető alkalmazásokat. A SharePoint testreszabásával létrehozott modulok bármikor átalakíthatók maradnak. Ha változnak a folyamatok, nőnek az igények, akár a megfelelő tapasztalattal rendelkező munkatársa is módosíthat a rendszeren. Mi sem hagyjuk cserben! Válasszon Karbantartás-csomagot, vagy kérjen óradíjas tanácsadást, szaktanácsadóink rendelkezésére állnak!
  • Az elkészült Intranet gyakorlatban is használható lesz, ha a bevezetés során hangsúlyt fektetünk a munkatársak tájékoztatására, képzésére. A tartalomfrissítésével megbízott munkatársak oktatását, vagy a vállalatra szabott  SharePoint intranet működéséről szóló prezentációt tanácsadóink végzik el. A rendszeradminisztrátorok képzéséhez megfelelő szinvonalú képzéseket ajánlunk. Kérésére az elkészült rendszerről áttekintő dokumentációt készítünk.

A SharePoint alapú intranet megoldásokhoz Mi adjuk a hátteret!