Miért ne vezessük be magunk?

Képzelje el úgy, mint amikor először kezdi el használni az Office termékeit. Pl. a Power Point-ot. Megteheti, hogy csak belegépel a diákba és levetíti azokat sorban. De ha most használja először, akkor nem tudja, hogy tehetne bele képet, filmet, vagy akár hangot, hogy villoghat a felirat, hogy időzítheti a diákat... sorolhatnánk. Ha ragaszkodik hozzá, hogy személyesen készítse el a prezentációt, akkor a programba épített Segítséget tudja olvasni, vagy az Interneten kereshet információkat. Sok időt eltölthet vele, hogy az első prezentációja megfelelő legyen!

Amikor már hosszú ideje használja az alkalmazást és visszanézi az első próbálkozásait általában elmosolyogja magát az ember. "Ennél azért sokkal többet tudok ma már!"

Levetítve ezt a SharePoint intranet-re: Az alapelemek webhelysablonok és listasablonok, dokumentumtárak, képtárak, névjegyalbum, fórum, wiki, továbbá néhány munkafolyamat. Azt hogy ezek hogy épüljenek fel, és milyen beállításokat érdemes használni, egyszer kell jól átgondoltan megvalósítani, és hosszú ideig hatékonyan lehet használni. A buktatók elkerüléséhez pedig szükség van a bevezetésben szerzett tapasztalatra.

Az InterWeb Solution segítségével hatékony és gyors intranet-bevezetésre számíthat!

  • Akadálymentes bevezetés - A munkatársakat a napi munkájuktól csak rövid időre vonjuk el, így a vállalatnál fennakadás nélkül folyhat a szolgáltatás/termelés.
  • Kompetencia és rutin - a tapasztalatainkat megosztjuk Önnel, használható, az üzletet és a belső működést segítő megoldásokat kínálunk.
  • A külső feladatok fontosabbak a belsőknél - a munkatársak jobban fókuszálnak a feladatra, ha az külső tanácsadó bevonásával,  projektkénet valósul meg.
  • Amitől működni fog az intranet: Friss információk - A tartalomfrissítéssel megbízott munkatársak megfelelő szintű oktatásáról is gondoskodunk.
  • Rendszertámogatás - Segítünk az üzemben tartás, karbantartás, tartalomgondozás feladataiban!

Intézze profin az Intranet bevezetést, az InterWeb Solution tanácsadói rendelkezésére állnak! Forduljon hozzánk, és: Mi adjuk a hátteret!