Mit jelent a bevezetési tanácsadás?

A SharePoint rendszer az ún. Windows SharePoint Services (WSS) szolgáltatásra épül, mely tartalmazza a dokumentumkezelés, az együttműködési (kollaborációs) megoldások, a csoportmunka, és a munkafolyamatok (workflow) kialakítását - egy szóval összefoglalva a klasszikus INTRANET szolgáltatásokat. Ezek üzembe állítása és használatának hatékony bevezetése a vállalkozások életébe felkészültséget, rutint igényel.

A WSS egyik fő feladata, hogy támogassa a csoportmunkát. A vállalatok legtöbb intranetes igénye a cég méretétől függetlenül, fejlesztés nélkül megoldható a SharePoint-tal. Az egyedi kommunikációs metódusok, saját belső folyamatok viszont minden bevezetést egyedivé tesznek, az intranet a vállalat sajátosságaihoz idomul. A bevezetési tanácsadás a rendszernek azt a testreszabását, paraméterezését jelenti, amitől a különálló szolgáltatásokat a vállalat igényeire szabott üzleti, kommunikációs és egyéb megoldásokká alakítjuk. A legtöbb vállalat esetében bevezetéskor végbemegy egyfajta folyamatracionalizálás is, vagyis az intranet bevezetés ténye hatékonyabban munkaszervezést biztosít.

Az InterWeb Solution tanácsadói elsősorban teljes vagy részleges intranet-bevezetésre, meglévő intranet rendszer karbantartására, átalakítására, tartalmak gondozására, a felhasználók oktatására és támogatására szakosodtak.

A modern vállalatok működéséhez: Mi adjuk a hátteret!